... Lásd a térképen, hogy hol vagyunk ...

     ... Ügynökség "FLORENS & HARANGVIRÁG" foglalkozik, a gyermekek oktatásával, nyilvános rendezvények szervezésével, szolgáltatások nyújtásával a háztartások és a különböző emberi tevékenységekben, amelyek ahhoz kapcsolódnak, hogy működjön együtt a gyermekekkel, fogyatékosokkal, gyermekekkel a szociális hátrányos helyzetű családokból, bántalmazott gyermekekkel, gondozásal elhagyott csecsemők, munka a süketnéma gyermekekkel, tehetséges gyermekekkel, dolgozó egyedülálló szülőkkel, bántalmazott nőkkel, az időskorúak gondozása és támogatása.

      .. Florence Nightingale - volt az első nővér és alapítója az iskolai képzés nővéreknek. A szeretet az emberek, az élet és egészség iránt, valamint az egy szakmába összevonta - a NÖVÉR SZAKMÁBA. Odaadás, az emberiesség, a megértés és az őszinte mosoly, amit azt hiszem, jelenleg számos ellenőrzési szakma.Munkavállalásommal az egészségügyben, mint a nővér felismertem a szépséget és az emberiséget a szakmámban és annak a fontosságát, hogy a jelentése: "Better Than PREVENT Treat" és "Az egészséges testben egészséges szellem“

     Mint egy dolgozó és egyedülálló anya, sűrün találkoztam a követközö problémákkal: A FOGLALKOZTATÁS, A GYERMEKEK ÉS AZ IGÉNYEIKKEL, FUKAR TÁRCA, A KÖRNYEZET AMELYBEN ÉLÜNK, AZ ÖREG SZÜLŐK... MINT ELNÖKE AZ ÁLTALÁNOS VÖRÖSKERESZT NEMZETKÖZI BIZOTTSÁGA, Aa helyi közösség, "Bistrica", gyakran találkoztam azzal a problémával, hogy polgártársaink, akik szociálisan hátrányos helyzetben vannak, illetve öregek és elhagyottakkal.

     Éppen ezért úgy döntöttem, hogy segítsem azokat, akiknek segítségre van szükségük, függetlenül a vallási és nemzeti hovatartozása vagy tájékozódása van.

     ...„Dreamland – Álom Országa“ messze van, mágikus porral nem érhető el, de azért vagyunk itt, a Kace Dejanovic 3-ban a „Bistricán“ – Új Vidéken. Semmi sem lehet szebb, minden új, szép, nagy parkoló –vizsont csak hívnak. Zöld terület mindenüt a szemeinket– pihenteti , tartózkodás a friss levegőn, és még amikor a fris és tiszta lenge szellő az Andrevljeröl vendégségbe jönn, semmi sem lehet jobb.

     A Helyszíntet változtassuk: az első állomás MINDENNEK ORSZÁGA majd NEVETÉS ORSZÁGA, FRIZER ORSZÁGA, TESZTA ORSZÁGA és így tovább ... -és így tovább ... míg a szülők nem állitság meg utazásunkat. Mi nem vagyunk szomorúk, mert tudjuk, hogy még mindig várnak az új jövő történetek és balesetek, valamint az összes többi új ismeretlen helyek.

 

 

 


© 2011 kopljan creativity studio